Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از زنجان، سیدمحسن لطیفی عصر سه‌شنبه 24 مهرماه در دیدار هیئت امنای مسجد زینبیه اعظم اظهار کرد: زینبیه اعظم و حسینیه اعظم زنجان به خوبی توانسته‌اند به عنوان یک الگوی شایسته و مناسب برای عزاداری ابا عبدالله الحسین (ع) مطرح شوند.
وی اظهار کرد: هر سال همه عاشقان و دوست‌داران اهل‌بیت (ع) در همه نقاط کشور و حتی فراتر از مرزهای جغرافیایی، شاهد حرکت عظیم خیل عاشقان حسینی در هشتم و یازدهم محرم هستند و از قاب رسانه ملی آن راه همراهی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لطیفی به توجه بیش از پیش و نگاه عمیق به مسائل مذهبی و اعتقادی تأکید کرد و گفت: پرداختن به مسائل مذهبی برکات زیادی برای جامعه خواهد داشت که یکی از مهم‌ترین آن‌ها کاهش آسیب‌ها و معضلات اجتماعی است.
این مسئول، حسینیه اعظم و زینبیه اعظم زنجان را به عنوان ظرفیت‌های بزرگی برای استان و کشور عنوان کرد و گفت: باید از این ظرفیت‌های عظیم برای اعتلای فرهنگ ناب و صحیح عاشورایی و نیز آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی بهره گرفت.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان در ادامه به فعالیت‌های شبانه‌روزی همکاران مرکز در ایام محرم اشاره کرد و افزود: همکاران خدوم مرکز همه ساله در ایام محرم با تمام توان سعی دارند عزاداری‌های مردم استان را به نحو شایسته پوشش داده و سهم کوچکی در تعظیم شعائر دینی داشته باشند.
یکی از مسئولان هیئت امنای زینبیه اعظم زنجان نیز در این دیدار ضمن قدردانی از پوشش گسترده و شایسته عزاداری‌های پرشور استان توسط صدا و سیمای مرکز زنجان گفت: زینبیه اعظم و حسینیه اعظم اکنون به الگویی برای عزاداری ساده و بی‌آلایش در شأن حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) تبدیل شده و در این مسیر نقش رسانه ملی انکارناپذیر و ستودنی است.
موسوی با تاکید مجدد بر نقش هیئات مذهبی در تقویت باورهای دینی و اعتقادات مذهبی در جامعه به‌ویژه جوانان، اظهار کرد: عزاداری‌های درست و به دور از خرافه‌گری می‌تواند نقش هدایت جامعه در مسیر اسلام ناب محمدی مفید و موثر باشد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا زنجان صدا و سیما محرم زینبیه اعظم زنجان حسینیه اعظم زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۲۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای برنامه پیشگیری‌های رشدمدار و نظام مراقبت ملی دانش‌آموزی و با هدف بررسی آسیب‌های خاص حوزه دانش‌آموزی و نحوه مداخلات پیشگیرانه جلسه‌ای با حضور متولیان آموزش و پرورش، بهزیستی و پلیس فتا تشکیل شد.

سید هادی مصطفوی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان در این جلسه با اشاره با آسیب‌های شناسایی شده در مدارس و حوزه دانش آموزی عنوان کرد: مسائل مربوط به ترک و بازماندگی از تحصیل، پیشگیری از خشونت، پیشگیری از خودکشی، جرایم و آسیب‌های فضای مجازی، استعمال دخانیات و موارد مبتلابه جامعه دانش آموزی در رصد این معاونت بوده و تلاش داریم با حساسیت و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه در جهت کاهش موضوعات مورد اشاره که امنیت روانی مدارس و جامعه را می‌تواند دچار آسیب نماید، اقدام نمائیم.

وی با اشاره به اینکه حوزه آموزش و پرورش بعد از حوزه خانواده یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی است، بیان کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان تلاش دارد با هدف تسهیل تعامل این دو نهاد در تربیت فرزندان و آینده‌سازان این مرز و بوم برای رسیدن هرچه بیشتر به جامعه‌ای سالم و شکوفا نقشی درخور را ایفا نماید؛ زیرا مسائل روانی و تربیتی دانش‌آموزان دغدغه‌ی خانواده‌ها، مسئولین و همه است.

مصطفوی با اشاره به اینکه آشناسازی دانش آموزان با قوانین و آسیب‌های اجتماعی می‌تواند گام بلند و مهمی در پیشگیری از مسائل حوزه دانش‌آموزی داشته باشد، تشریح کرد: در راستای این هدف معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در طرحی ابتکاری اقدام به «راه‌اندازی ایستگاه قانون» در سطح شهر نموده و در فاز بعدی این طرح، مدارس و ادارات استان هم تحت پوشش نیز ایستگاه قانون می‌گیرند که در مدارس بطور خاص قرار است جایگاه و تابلوهایی متناسب با محیط مدارس طراحی و نصب گردند تا به صورت دوره‌ای قوانین و موضوعات احصا شده در آنها نصب و پیاده‌سازی گردند و دانش‌آموزان با مطالعه آن موارد سطح دانش خود را در حوزه سوادرسانه‌ای و فضای مجازی، قوانین، مضرات استفاده از مواد دخانی و … بالا ببرند.

وی همچنین از اجرای طرح قاضی مدرسه از مهرماه سال جاری خبر داد و خاطر نشان کرد: در نظر داریم بصورت فازبندی شده هیئت‌های صلح‌یاری دانش‌آموزی را در تمامی مدارس استان راه اندازی نمائیم تا از ظرفیت جامعه دانش‌آموزی در بحث هیئت‌های صلح و صلح‌یاران استفاده گردد و این صلح‌یاران متولی رفع اختلافات در مدارس خود شده و اقدامات مناسبی در کاهش و پیشگیری از مسائل بردارند.

کد خبر 6099756

دیگر خبرها

  • هیأت ظرفیتی برای اجتماع قلوب و تربیت انسان انقلاب اسلامی
  • اعتراض دانشجویان به تعطیلی ۲۳ ماهه مسجد دانشگاه شریف
  • پرداختن به ۱۹۷۴ حادثه توسط هلال احمر در گلستان باعث امنیت شد
  • دیدار فرمانده سپاه انصارالمهدی زنجان با مدیر کل صداوسیمای استان
  • دشمنان به دنبال ضربه به هیات‌های مذهبی هستند
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • سومین سوگواره فرهنگی و مذهبی «نی ناله» فراخوان داد
  • واژگونی مینی‌بوس در آزاد راه قزوین- زنجان
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی